Pirinçli Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://pirinclicpal.meb.k12.tr
Adres : PİRİNÇLİ KÖYÜ PİRİNÇLİ KÜME EVLERİ NO 71 BEYTÜŞŞEBAP / ŞIRNAK
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılapları çerçevesinde, geleceğe güvenle bakabilen, dürüst, kendinden emin, çevresine ve doğaya saygılı, araştırmacı ve bilgiyi sorgulayan bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır..
MİSYON : Vatanını, insanlığı, tabiatı seven, milli ve manevi değerlere bağlı, sağlam bir kişilik yapısına sahip, insani değerleri gelişmiş, mutlu ve özgür bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer
Servis : Her Gün köyden giden araçlar Cizre-Şırnak Merkez´den sefer yapmaktadır.
Ulaşım : Ulaşım tek yönlü Servisler Aracılığıyla yapılmaktadır. Sabah 07:00´da köyden hareket eden servis 08:30´da İlçe merkezine varıp, ilçe merkezinden 15:30´da köye hareket etmektedir. İlçeden köye sabah servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri : Şırnak/Beytüşşebap/Pirinçli Köyü/Kavaklı Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Beytüşşebap İlçe Merkezine 30 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : Anadolu Lisesi: 40
Sportif Etkinlikler :